Już dziś zapisz się do ZDS! Dealerzy - Instytucje Finansowe Wybieram ASO- zapraszamy! <b>Wspólne </b> rozmowy dealerów Kongres Dealerów 2018
Już dziś zapisz się do ZDS!
Dealerzy - Instytucje Finansowe
Wybieram ASO- zapraszamy!
Wspólne rozmowy dealerów
Kongres Dealerów 2018

Strefa członkowska

Jeśli chcesz otrzymać najnowsze
informacje wpisz swój adres e-mail

Pobierz cały raport (PDF)
dealerski przegląd prasy

Aktualności

Związek Dealerów Samochodów poszukuje pracownika na stanowisko Specjalista ds. Relacji 20 września 2018

Związek Dealerów Samochodów

poszukuje pracownika na stanowisko

Specjalista ds. Relacji

Zadania:

1.      Prowadzenie działań informacyjnych i public relations Związku

2.      Koordynacja relacji Związku z władzami państwowymi i samorządowymi

3.      Prowadzenie i nadzór nad programami partnerskimi Związku

4.      Koordynacja akcji PR i akcji społecznych Związku

Wymagania:

• wykształcenie wyższe
  • znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
  • kreatywność i samodzielność,
  • mile widziana znajomość branży motoryzacyjnej, ze szczególnym uwzględnieniem rynku sprzedaży samochodów i usług serwisowych

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres: m.konieczny@zds.org.pl

Prosimy też o zamieszczenie następującej zgody: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ZDS moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji” (w rozumieniu rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

Informujemy że administratorem danych osobowych będzie Związek Dealerów Samochodów, ul. 11 Listopada 28A, 05-816 Michałowice. Szczegółowe informacje kontaktowe można znaleźć pod adresem www.zds.org.pl.

Informujemy, że zobowiązujemy się nieustannie dochowywać wszelkich starań, aby zadbać o bezpieczeństwo danych osobowych.

Dane przetwarzane są dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji.

Osobie której dane dotyczą przysługuje prawo do żądania dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych. Podanie danych administratorowi jest dobrowolne, ale jest ono niezbędne w celu wykonywania zawartej umowy, realizacji uprawnień członkowskich, a brak ich przetwarzania może powodować niemożliwość wykonania świadczenia przez administratora. Jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody podmiotowi danych przysługuje prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. Dane osobowe będą przetwarzane przez okres działalności administratora  i realizowania przez niego celów do których dane zostały udostępnione. Dane osobowe mogą zostać przekazane przez administratora podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na podstawie obowiązujących przepisów prawa, w szczególności przedsiębiorcom stale współpracującym z administratorem na podstawie zawartych umów. Osobie której dane dotyczą przysługuje prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w związku z naruszeniem ochrony danych osobowych.

W zakresie ochrony danych osobowych należy się kontaktować bezpośrednio z administratorem (administrator nie powołał IOD). Dane osobowe nie są przekazywane do państw trzecich. Dane osobowe nie są profilowane ani nie będą przedmiotem zautomatyzowanego podejmowania decyzji.